Klubi i leximit

albanishcerdv_Shoqata Shqiptare e Mësuesve të Gjermanisë

Në Mars 2020 nis në Goethe-Zentrum “klubi i leximit”. Këtë herë në klubin e leximit, fëmijët nga 8 deri në 13 vjeç do të merren me librin e Paul Maar "Një javë plot të shtuna".

Lexo më shumë

Ëndrra e madhe

albanishcerdv_Shoqata Shqiptare e Mësuesve të Gjermanisë

Si erdhi futbolli në Gjermani?

Një udhëtim në kohë që na shpie në një epokë kur në shkolla ende sundonte "disiplina e rreptë e rendi" dhe futbolli në media përkufizohej si "sëmundje angleze".

Lexo më shumë