Lista e eventeve

 • Aktivitete te ndyshme te tetorit gjerman
  Më shumë


 • Olimpiada e gjuhes gjermane
  Më shumë


 • Konferenca e mesuesve te gjuhes gjermane
  Më shumë


 • Workshope dhe trajnime/Goethe Zentrum Tirana
  Më shumë


 • Panairi I informacionit mbi studimet ne gjermani
  Më shumë