previous arrow
next arrow
Slider
albanishcerdv_rreth-nesh_kreu
albanishcerdv_rreth-nesh_kreu
Rreth nesh
Shoqata e mësuesve të gjuhës gjermane (ADV)
me seli në Tiranë, Shqipëri synon përhapjen dhe zgjerimin e mësimdhënies së gjuhës gjermane, organizimin e veprimtarive me përmbajtje metofike dhe didaktike për kualifikimin e mëtejshëm të mësuesve të gjuhës gjermane dhe ngritjen e nivelit të mësimdhënies së gjuhës gjermane në Shqipëri. Shoqata është e interesuar dhe punon për mbarëvajtjen e e mësimdhënies së gjuhës gjermane në të gjitha kategoritë e sistemit tonë arsimor, si dhe siguron të mundësoj që mësimi i gjuhës gjermane t’i shërbejë dhe shkëmbimit ndërkulturor dhe kontakteve me kulturën e vendeve të tjera gjermanishtfolëse.
albanishcerdv_albanishcer-deutschlehrerverband
Ekipi drejtues i shoqatës Ekipi drejtues i shoqatës Ekipi drejtues i shoqatës
albanishcerdv_albanishcer-deutschlehrerverband
Përgjigje për pyetjet më të shpeshta Përgjigje për pyetjet më të shpeshta
albanishcerdv_albanishcer-deutschlehrerverband
Informacione mbi eventet e ndryshme vjetore që organizohen nga shoqata
albanishcerdv_albanishcer-deutschlehrerverband
Aktivitete dhe evente te tjera te organizuara nga shoqata dhe partneret e saj

Video

Slider
Evente ne te ardhmen

Olimpiada kombëtare e gjermanishtes 202…

Prezantimet me gojë do të zhvillohen në grupe me nga pesë nxënës/e, nga ku secili grup do të ketë një kohë të caktuar përgatitjeje.

Më shumë

Regjistrohu ne Buletin

Merrni perditesimet per te rejat e fundit